Mimac d.o.o. logo
Borska 80 BEOGRAD
+381(0) 11 3591 978
+381(0) 11 3056 494
SRBIJA

O nama

Izradom i ugradnjom sunčano zaštitnih sistema bavimo se od 1989 god. u početktu kao zanatska radionica a od 1992 kao firma M.I.M.A.C. Na prostorima bivše Jugoslavije bili smo jedna od prvih firmi koja je počela da se bavi ovom delatnošću, i uspeli smo da, pored raznih poteškoća u privređivanju u proteklom periodu opstanemo, tj.da stalnim profesionalnim usavršavanjem i obogaćivanjem ponude ostanemo u samom vrhu.

STAKLO + SUNČANO ZAŠTITNA FOLIJA = SUNČANO ZAŠTITNI SISTEM

Za izradu naših sunčano-zaštitnih sistema koristimo isključivo najkvalitetnije materijale najvećih svetskih proizvođjača: BEKAERT, SOLAR GARD, BRUXSAFOL. Generalni smo uvoznici pomenutih materijala za područje bivše Jugoslavije

Naši sistemi se koriste kao najidealnije sredstvo za zaštitu staklenih površina od sunčeve toplote, loma istih, štetnog zračenja UV zraka (izlozi prodavnica), a takođje i za dekorisanje unutrašnjih staklenih površina. Osim ovih, postoji i široka lepeza materijala koji se koriste kao zaštita za automobilska stakla. Svi ovi materijali su medjunarodno priznati i imaju adekvatne, međjunarodno priznate homologativne oznake.

Od samog početka akcenat je stavljen na kvalitet, kako materijala tako i alata i same montaže sistema, a kao posledica toga je zadobijeno veliko poverenje klijenata sa kojima sarađujuemo već dugi niz godina. Kao dokaz za to je i naša referens lista.

Od 2001. god. Firma M.I.M.A.C. je postala generalni uvoznik i distributer japanske kompnije OLFA, najvećeg svetskog proizvođača skalpra i rezervnih nožića, kao i mnogih praktičnih ručnih reznih alata, za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju

Od 2003. god. sa istim programom prisutni smo i u Crnoj Gori preko firme M.I.M.A.C. MONTENEGRO

Nekoliko godina smo izuzetno uspešno bili angažovani i u sportu. Naš direktor i vlasnik firme, Šljukić Zoran, je u periodu od 2001-2007 godine bio selektor i tim menadžer rvačke reprezentacije veterana, a sama firma i najveći donator pomenute selekcije. U tom periodu na Svetskim prvenstvima naši rvači su osvojili sedam ZLATNIH, pet SREBRNIH i deset BRONZANIH medelja, i svrstavaju se medju najuspešnije na Svetu.